Sellei Máté gyógymasszőr Blog

Svéd masszázs

Sellei Máté gyógymasszőr Blog

Frissítő – Kondicionáló masszázs

 

Masszázs típusok /

Frissítő – Kondicionáló masszázs házhoz

Fizikai vagy érzelmi stressz, rossz testtartás befolyásolja az izom -csontrendszer egyensúlyát ami izom asszimmetriát, izom fájdalmat, izomcsomókat okoz.
A frissítő / Kondicionáló masszázs szolgáltatás helyett válassza a komolyabb felkészültséget és szaktudást igénylő gyógymasszázst, akupresszúrát vagy a reflexológiát.

Enyhíti az izomfájdalmakat csökkenti a feszültséget és ellazítja a feszült izomzatot.
Trigger pontok (feszültségi izomcsomó pontok) oldódnak megszüntetve ezekből a pontokból eredő kisugárzó fájdalmakat, fejfájást, feszülést.

A masszázs során meggyorsulnak az élettani folyamatok így a kezelés: általános felfrissülést, jó közérzetet,
erőteljesebb -intenzívebb izommunkát biztosít.
A masszázs részben helyettesíti az aktív mozgást, így alternatívát nyújt azok számára is akik ülőmunkát végeznek és nem tudnak kellő időt fordítani izmaik átmozgatására.
Tökéletes alkalmat nyújt egy kis kikapcsolódásra.
Csökkenti a stresszt, fokozza a jó hangulatot általános felfrissülést jó közérzetet biztosítva.

Az elérhető Gyógymasszázs, akupresszúra és reflexológia – masszázs házhoz szolgáltatásokról az alábbi oldalon tájékozodhat: Tovább

 

Kondicionáló masszázs

 A kondicionáló – frissítő masszázs magában foglalja az izomtónus és az izomegyensúly helyreállító technikákat, ami fokozza a szervezet öngyógyító képességét.
Alkalmazott masszázs technikák: alapvetően svédmasszázs, trigger pont masszázs, deep tissue massage – mélyszöveti masszázs valamint egyéb kiváló Nyugati és hagyományos Keleti masszázs technikák harmonikus ötvözete.
A masszázs javallatai és ellenjavallatai – Tovább.

Kondicionáló masszázs