Trigger pont masszázs – irodában –

Irodai-HOME office masszázs

Irodai masszázs: Az ülőmunka ártalmait csökkentő megoldás a munkahelyen. Felejtsd el a merev izmokat és az állandó feszültséget egy gyors, hatékony masszázzsal, ami frissíti a tested és feltölt energiával a nap további részére!

Irodai masszázs

 

Az irodai környezetben végzett masszázs egyre népszerűbbé válik a modern munkahelyeken, mint hatékony módja a stressz csökkentésének és a munkavállalók egészségének támogatásának. Az irodai masszázs olyan gyakorlat, amelynek során masszőrök különféle technikákat alkalmaznak a munkavállalók izmainak relaxálására és frissítésére.

A masszázs előnyei

A masszázskezelés számos előnnyel jár mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára. Egyrészt segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget, ami javítja a munkahelyi hangulatot és növeli a dolgozók produktivitását. Másrészt a masszázskezelés csökkentheti az izomfeszültséget és az ülőmunkából adódó kényelmetlenségeket, mint például a hátfájást és a nyaki merevséget. Emellett hozzájárulhat az egészségesebb életmód kialakításához és az egészségmegőrzéshez, ami hosszú távon csökkentheti a hiányzásokat a munkahelyen.

Az irodai masszázs hatása a munkavállalókra

A masszázs rendszeres gyakorlása jelentősen javíthatja a munkavállalók általános közérzetét és egészségi állapotát. A masszázs segítségével könnyebben kezelhetik a stresszt és a munkával járó nyomást, ami pozitív hatással lehet az érzelmi egyensúlyukra és mentális egészségükre is. Emellett az irodai masszázs javíthatja a munkavállalók testtartását és fizikai állapotát, ami hozzájárulhat az egészségesebb életmód kialakításához és a munkahelyi teljesítmény növeléséhez.

A masszázs hatása a munkahelyi környezetre

A masszázs bevezetése a munkahelyi környezetbe pozitív hatással lehet a munkahelyi kultúrára és a munkavállalók közötti kapcsolatokra is. A közös masszázsélmény segíthet erősíteni a csapatmunkát és az összetartást, valamint növelheti az alkalmazottak elégedettségét és lojalitását a munkáltató iránt. Ezenkívül az irodai masszázs bevezetése azt is jelzi, hogy a munkáltató törődik a munkavállalók egészségével, ami pozitív hatással lehet a munkavállalók motivációjára és elkötelezettségére.

Manager masszázs

Az irodai masszázs egy hatékony eszköz lehet a munkahelyi stressz csökkentésére és a munkavállalók egészségének támogatására. A rendszeres irodai masszázs nemcsak fizikai, hanem mentális és emocionális előnyökkel is járhat, ami javíthatja a munkavállalók általános közérzetét és teljesítményét. A munkáltatók számára az irodai masszázs bevezetése hosszú távon befektetés lehet a munkahelyi környezet és a munkavállalók egészsége és elégedettsége terén.

A masszázs kiemelt szerepe

A számítógépes munka során gyakran előfordul, hogy hosszú órákat ülünk egy helyben, előre dőlve, ami helytelen testtartást eredményez és a vállakat, a nyakat, a hátat és a fejet is megterheli. Az ismétlődő mozdulatok, az egyoldalú testtartás és a hosszú ideig tartó inaktív helyzetek következtében az izmok merevvé válnak, az ízületek megterhelődnek, a vérkeringés lelassul és a fájdalom kialakulása is könnyen bekövetkezhet.
A masszázs hatékony megoldás lehet ezekre a problémákra. A masszázs során a masszőr különféle technikákat alkalmaz a feszült izmok ellazítására. Az izomlazító fogások és a trigger pontok oldása segít megszüntetni a fájdalmat és a merevséget, valamint javítja a vérkeringést, amely segíti a szövetek regenerálódását és a feszültség oldódását.

A masszázs nemcsak a testi tüneteket enyhíti, hanem a mentális stresszt is csökkenti.

A relaxációs hatásnak köszönhetően javul az általános közérzet, és az ember jobban képes lesz koncentrálni és fókuszálni a munkájára.

Nagyobb termelékenység és koncentráció
Csökkenti a fáradtságérzetet
Relaxálja az izmokat
Frissítő hatású
Izomfájdalom csökkentő hatású.
Home officban is elérhető
A boldog és az egészséges alkalmazott a legjobb munkaerő.

.

Fedezd fel az irodai masszázs által nyújtott új dimenziót a munkahelyi jólét és hatékonyság terén.

Az alkalmazottak a ruhát magukon tartják, így időt takaríthatnak meg. valamint így nincs szükség a masszázshoz olajra vagy krémre, ezáltal pecsét és folt sem keletkezhet.
Természetesen, ha a munkahely megengedi lazább öltözetben is igénybe vehetik a kezelést.

nyak fájdalom
Irodai masszázs

Irodai masszázs

A masszázs csökkenti a munkahelyi feszültséget.

Oldja a stresszt, miközben a koncentráló képesség növekszik.
Ezen masszázsforma jótékonyan hat az ideg és a keringési rendszerre miközben az izomzatot is kellően átdolgozza.

A masszázs javallatai és ellenjavallatai
irodai masszázs – irodai mobil masszázs előnyei

 

Trigger pontok feltérképezése, oldása

A kezelések menete

Az első alkalommal, mindenkivel négyszemközt átbeszélem az igényeit és az esetleges egészségügyi problémáit, (egészségügyi problémák esetén az orvosi diagnózist, orvosi javaslatot hozza magával).
Személyre szabott kezelési tervet készítek.
Az irodai masszázs menete:

Az irodai masszázsnál az ügyfelek a nagyobb hatékonyság kedvéért nem a terápiás mobil masszázsszékben kapják a kezelést, hanem egy hagyományos hordózható masszázságyon.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy ebben a formában sokkal hatékonyabb a masszázs és a ruházat is kevésbé gyűrődik.
A terápiás masszőrágy gyorsan felállítható és kevés helyet igényel.

Az alap 60 perces időtartam felosztható az alkalmazottak között így a masszázs 15, 20, 30 perc is lehet személyenként.

A masszázs előnyei

Stresszcsökkentés: Az irodai környezetben végzett masszázs segít csökkenteni a munkavállalók stressz szintjét, így javítva az általános hangulatot és munkahelyi légkört.

Fizikai megkönnyebbülés:

 

Az ülőmunka során gyakran jelentkező merev izmok és feszültségek enyhítése mellett az irodai masszázs segíthet megelőzni az izomdiszfunkciókat és az egészségügyi problémákat.

Jobb teljesítmény:

A rendszeres masszázs segíthet növelni a munkavállalók teljesítményét és produktivitását, mivel a frissítő kezelés javítja a koncentrációt és energiaszintet.

Egészségmegőrzés:

Az irodai masszázs hozzájárul az egészségmegőrzéshez és az egészséges életmód kialakításához, ami hosszú távon csökkentheti a betegségből adódó hiányzásokat a munkahelyen.

Munkavállalói elégedettség:

A munkáltató által biztosított irodai masszázs mutatja, hogy törődnek a munkavállalók jólétével és egészségével, ami növelheti az alkalmazottak elégedettségét és elkötelezettségét a vállalat iránt.

Csapatépítés:

Az irodai masszázs lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállalók közelebb kerüljenek egymáshoz és erősítsék a csapatszellemet, ami javíthatja a munkahelyi kultúrát és közösséget.