Bejelentkezés: előzetes időpontegyeztetés alapján kizárólag telefofon

Telefonos előjegyzés

+36304621077

Kérem, időben telefonáljon, hogy megfelelő időpontot tudjak biztosítani az Ön számára.

Sellei Máté egészségügyi szakdolgozó / gyógymasszőr, akupresszőr és reflexológus HÁZHOZ

Kizárólag a betegek, vendégek otthonában történő szolgáltatás

Rendelési Idő

Hétfő:          8:00 – 20:00

Kedd:           8:00 – 20:00

Szerda:        8:00 – 20:00

Csütörtök:  8:00 – 20:00

Péntek:       8:00 – 20:00

Szombat:    8:00 – 20:00

Vasárnap:   8:00 – 20:00

Ünnepnap:            Zárva

Elérhetőségek

+36304621077

Levelezési és székhely cím:
(Ezen a címen nincs szolgáltatás)

Sellei Máté János EV.
1126 Budapest Márvány u. 48

222222

Masszázs előtti felkészülés és egészségügyi tanácsok

Fontos szerepet kap a masszázs előtti és utáni teendők kiemelése, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsok megosztása. A felkészülés fontosságát, beleértve a megfelelő pihenést, hidratálást. A masszázs által kínált előnyök teljes kihasználását célzó tippeket is röviden áttekintjük.

Lemondási feltételek

Kérem, minden kedves ügyfelemet, hogy amennyiben bármilyen megbetegedés, például megfázás, nátha, allergiás reakció vagy más fertőző betegség jelentkezik nála, mondja le időben a tervezett kezelést.

A lemondásnak legalább két órával a kezelés előtt kell megtörténnie. Amennyiben a lemondás nem történik meg időben, rendelkezésre állási díj kerül kiszámlázásra, melynek összege megegyezik a kezelés díjával.

Ha a megbetegedés ellenére az időpont nem kerül lemondásra, akkor kiszállási díj is felszámításra kerül.

Fontos, hogy mindannyian tartsunk egymás egészségére és biztonságára!

Köszönöm a megértést és együttműködést.

Folyadékfogyasztás

Fontos, hogy megfelelően hidratált maradjon a kezelés előtt és után is. Fogyasszon elegendő vizet, hogy segítse a testét a toxinok eltávolításában, és elősegítse az izmok lazítását. Ezt különösen fontos figyelembe venni, ha olyan állapotban szenved, amely fokozott folyadékbevitelt igényel

Egészségügyi konzultáció és dokumentumok előkészítése a masszázs előtt

A kezelés előtt alaposan átbeszéljük egészségügyi állapotát, a masszázzsal kapcsolatos igényeit és azokat a területeket, amelyekre különös figyelmet kell fordítani. Kérem, hogy az aktuális orvosi véleményen kívül az elmúlt egy évben keletkezett egyéb orvosi dokumentumokat is készítse elő. Az egészségügyi állapot teljes képének kialakítása érdekében fontos, hogy tudjuk az elmúlt évben történt orvosi beavatkozásokat, műtéteket és sérüléseket, még abban az esetben is, ha előre nem egyértelmű az ok-okozati összefüggés.

Higiéniai intézkedések a hordozható masszázságy használatakor

A helyszínre hordozható masszázságyat biztosítok, melyet rendszeresen fertőtlenítek. A magas higiénia fenntartása érdekében minden vendég a saját lepedőjén vagy törülközőjén fekszik. Kérem minden vendég készüljön egy közepes méretű törülközővel az archoz, egy nagyobbal a kezelő ágyra, valamint egy további nagyobb törülközőt a masszázs közbeni takarás céljára. Ezáltal biztosítjuk a maximális higiéniát és kényelmet a kezelés során.

Zuhanyzás

Egy meleg zuhany vagy fürdő segít ellazítani az izmokat és előkészíti a testet a masszázsra. Emellett tisztának és frissnek érzi majd magát a kezelés előtt.

Relaxáció

Engedje el a stresszt és a feszültséget a kezelés előtt. Lélegezzen mélyeket, hallgasson relaxációs zenét vagy végezzen néhány könnyű légzőgyakorlatot a nyugodt és befogadó állapot eléréséhez. Ez különösen fontos, ha szorongásos zavarai vannak, amelyek befolyásolhatják a masszázs élményét.

Masszázs közbeni öltözék és kényelmi intézkedések

Ajánlott masszázs közbeni öltözék: férfiaknak kényelmes alsónadrág, nőknek fehérnemű. Minden esetben legyen kéznél egy törülköző vagy lepedő a takarás céljára, hogy az éppen nem kezelt izomcsoportok kellően melegek maradjanak. Ez biztosítja a kényelmet és a megfelelő takarást a kezelés során.

Masszázs Közbeni Kommunikáció Fontossága

Az egyik legfontosabb szempont a masszázs közbeni kommunikációban az, hogy a vendég teljes mértékben megértse, hogy bármikor szabadon kommunikálhat az igényeiről vagy kényelmetlenségeiről. Ez magában foglalhatja a masszázs intenzitásának vagy nyomásának módosítását, a kezelt területekkel kapcsolatos előzetes egyeztetést vagy bármilyen más speciális kérést vagy aggodalmat.

Komplex revitalizálás: Masszázs utáni pihenés és hidratálás

A masszázs utáni pihenés és hidratálás rendkívül fontos a teljes regenerációhoz. A masszázs során a test energiáit felhasználva a stressz oldódik, az izmok ellazulnak és a vérkeringés fokozódik. Ez az időszak lehetőséget kínál arra, hogy a test és az elme teljesen kikapcsolódjon és regenerálódjon.

Ajánlott legalább 30 percnyi pihenés a masszázs után, hogy a masszázs teljes mértékben kifejtse hatását. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy ellazuljon, megpihenjen és átérezze a masszázs nyújtotta előnyöket.

Az izmok lazítása és az energiaszint helyreállítása érdekében ajánlott olyan ételek és italok fogyasztása, amelyek segítik a testet a megfelelő tápanyagokkal való feltöltésben. Fontos, hogy elegendő mennyiségű vizet fogyasszon a hidratáltság fenntartása érdekében, különösen a masszázs után, amikor a test fokozottan nedvességet veszít. Ezen kívül, az ásványvizek és az elektrolitokban gazdag italok segíthetnek az általános közérzet javításában és az izmok relaxáltságának a megtartásában.

A vitaminok és táplálék-kiegészítők szintén hozzájárulhatnak a regenerációhoz. A masszázs utáni időszakban a szervezet hatékonyabban tudja felszívni ezeket a tápanyagokat, így javítva az immunrendszer és az anyagcsere működését és az izmok regenerációját.

Összességében a masszázs utáni pihenés és hidratálás lehetőséget kínál a testnek és az elmének a regenerációra és feltöltődésre. A megfelelő táplálkozás és hidratálás segít abban, hogy a masszázs által kínált előnyöket teljes mértékben kihasználjuk, és hogy frissen és revitalizálva érezzük magunkat a mindennapi tevékenységek folytatásához.

Kiváló
213 vélemény alapján
Bianka Czéh
Bianka Czéh
2024-03-03
Nagyon kedves és közvetlen Máté :) Látszik hogy érti amit csinál, és teljes szívből próbál segíteni a legkisebb fájdalommal :) Csak ajánlani tudom, már az első nap éreztem hogy sokkal lazábbak az izmaim amik görcsösen össze voltak állva :)
Dóra Kaplonyi
Dóra Kaplonyi
2024-02-21
Máté nagyon tapasztalt gyógymasszőr és emellett kedves és lelkiismeretes is. Már pár alkalom után sikerült elérni, hogy ne fájjon folyamatosan a fejem a beállt izmoktól és minden kezelés után egyre jobban érzem magam!😊
Bertram Susan
Bertram Susan
2024-02-08
Anna Fehér
Anna Fehér
2024-02-01
A legjobb szívvel ajánlom!!
Anna Krausz
Anna Krausz
2024-01-30
Krisztina Józsa
Krisztina Józsa
2024-01-06
Több, mint egy év állandó derék- és csípőfájdalom, számos módszer és gyógyszer után jelentkeztem Máténál. Nem is lehetett volna jobb választásom: a negyedik alkalommal már jelentősen enyhültek a tünetek, minden egyes masszázs után jobban érzem magam. Remek szakember, valódi tudással és tapasztalattal rendelkezik, türelemmel és empátiával gyógyít.
Pál Orosz
Pál Orosz
2023-11-29
Nagyon jó szakember, már az első alkalommal tapasztalható hogy rutinos, felkészült, és nagyon segítőkész. Bármilyen kéréssel, kérdéssel fordultam hozzá azonnal tudta a választ és igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetből. Csak ajánlani tudom.
Alexandra Tóth
Alexandra Tóth
2023-11-23
Segítőkész szakember aki a probléma reális és emberi megoldására törekszik, időt nem sajnálva. Köszönöm a segítséget!
Bartók Gabriella
Bartók Gabriella
2023-11-19
A problémát az eredőtől kezeli. Az első alkalom után pozitív változást tapasztaltam.
Gergely Szőnyi
Gergely Szőnyi
2023-10-25
Nekem és a feleségemnek eddig nagyon sokat segített. A problémáim pár kezelés után megszűntek. Csak ajánlani tudjuk.